#SamenVerderNaOverspel

Inzichten en kansen voor koppels

Karen Van den Broeck (Gompel & Svacina, 2020)

Overspel komt ook in de beste partnerrelaties voor. Door sociale media was het nog nooit zo gemakkelijk om een geheime relatie op te bouwen, maar tegelijkertijd is het ook snel ontdekt en is de confrontatie des te pijnlijker doordat de bewijzen zichtbaar zijn.

 

Overspel leidt nagenoeg altijd tot een relatiecrisis, maar hoeft niet altijd tot een relatiebreuk te komen. Geen overhaaste beslissingen nemen is de boodschap. Een tijdelijke time-out kan helpen om even tot rust te komen.

 

Bij herstel gaat het niet enkel om het bedrog zelf, maar ook om het terugwinnen van het vertrouwen van de partner. Diepgaande gesprekken leiden vaak tot openheid en eerlijkheid en kunnen de relatie een nieuwe kans geven.

#SamenVerderNaOverspel is geschreven voor mensen die geconfronteerd worden met overspel en de gevolgen ervan op hun relatie. Het biedt inzichten en praktische handvatten om met deze relatiecrisis om te gaan en samen de hevige emoties te verwerken.

 

De concrete opdrachten in het boek geven aan koppels een houvast om mee aan de slag te gaan. Ze zijn ontwikkeld om helderheid te creëren, verbindingen te herstellen en voor oplossingen te zorgen.

 

#SamenVerderNaOverspel

#SamenVerderNaOverspel

“Ik vind het een heel toegankelijk en vlot leesbaar boek. Als ik mij de situaties van mijn cliënten voor de geest haal, is het ook heel herkenbaar. Het kan voor cliënten een wegwijzer zijn in de verwarrende periode die ze meemaken.”

Nathalie Debaene
Klinisch psycholoog

“Uw boek heb ik met grote belangstelling gelezen. Duidelijk, praktisch en heel compleet. En vooral: geen overbodige psycho-geleuter of gewichtig-doenerij. Daar hou ik wel van. Dank daarvoor: het is een mooi geschenk als ik in een lange praktijk nog verrast en geïnspireerd kan worden”

Piet Claeys
Psycholoog, Amsterdam NL

Karen Van den Broeck werkt sinds 2009 als relatiecoach in haar praktijk in Bekkevoort.

Ze studeerde gezinssociologie aan de KU Leuven en volgde het postgraduaat Seksuologische hulpverlening aan het University College Leuven-Limburg.

Digitaal e-book

€17,50

Onmiddellijk beschikbaar

Boek | Paperback

€21,50

Direct leverbaar    Discreet verpakt    €4.95 verzendkosten


    Ja Nee