Opleidingen

Opleidingen en leiderschapstrajecten

Voor leidinggevenden, HR & teamcoaches

Kalender

Geen evenementen gevonden!
Opleidingen, trainingen voor professionals en teams

Ben je op zoek naar een opleiding, een training, een leiderschapstraject of teambegeleiding op maat van je bedrijf of team? Om zo de leiderschapscapaciteiten van jezelf of je leidinggevenden te versterken en in te zetten op verbindende communicatie en een goed draaiend team. Neem dan gerust contact op zodat we een voorstel uitwerken dat voor jou past. Voorbeelden zijn:

  • Coachend en systemisch leiderschap
  • Verbindend communiceren – constructief feedback geven
  • Mijn team en ik – doelgericht samenwerken
  • Functioneringsgesprekken voeren met Mijn Werkbalans
  • Conflictbemiddeling: van conflict naar verbinding

Met meer dan 25 jaar ervaring met deze thema’s in verschillende sectoren, staan we garant voor een inspirerende en praktijkgerichte invulling.

Individuele coaching van leidinggevenden

We bieden ook individuele begeleiding voor (startende) leidinggevenden in hun groeiproces zodat ze de nodige inzichten en tools hebben om teams aan te sturen en te coachen en de gewenste resultaten te behalen.

Subsidiemogelijkheden

Als Kmo geniet je van de kmo-portefeuille voor Opleiding (DV.O240259) en Advies (DV.A240260).. Zo krijg je een korting van 30% voor kleine ondernemingen of 20% voor middelgrote ondernemingen tot een maximum van €7500 per jaar.

Via werkbaarheidscheques kan je een scan laten uitvoeren over de werkbaarheid op de werkvloer. Dat gaat dan bijvoorbeeld over het meten van stress op het werk, de motivatie van werknemers en de leermogelijkheden. Met de cheque kan je als bedrijf tot 10.000 euro steun krijgen om bepaalde knelpunten aan te pakken.