Mijn werkbalans

Mijn Werkbalans

Tool voor loopbaancoaches, HRm-ers, leidinggevenden en medewerkers (Garant, 2017)

Deze tool ontwikkelde ik samen met Annick Jehaes. 

We werkten een jaar met een prototype, bundelden ervaringen en hielden rekening met feedback uit het werkveld. De reacties op het gebruik van de tool zijn zeer lovend.

  • Mijn werkbalans is een sterk visuele tool, bestaande uit een werkbord en 21 verschillende kaarten voor medewerkers om tot reflectie te komen over hun werk.
  • De tool helpt om het werk in beeld te brengen en van hieruit keuzes te maken en acties te bepalen die het welzijn van medewerkers bevorderen.
  • De tool kan gemakkelijk ingezet worden in gesprekken met medewerkers die loopbaanvragen hebben of signalen vertonen van stress, burn-out of bore-out.

Coaches, HR-medewerkers, vertrouwenspersonen kunnen hiermee aan de slag. Leidinggevenden kunnen de tool ook gebruiken in functioneringsgesprekken.

De tool is verkrijgbaar aan €29,90

mijn werkbalans

“Nieuw bordspel helpt bij oriëntatie in je loopbaan.” – Het Laatste Nieuws.

“Mijn werkbalans deed me in de begeleiding nadenken over mijn huidige job en gaf duidelijkheid. Ik was verwonderd hoeveel groene kaartjes ik kon plaatsen, terwijl mijn gevoel niet zo positief was.” – Sander Tilkin

“Een verfrissende tool om alle aspecten van persoonlijk functioneren en de samenwerking in mijn team bespreekbaar te maken. Medewerkers komen via deze methode tot een mooie manier van zelfreflectie.” – Ann Jacobs

Wil je met deze tool graag zelf aan de slag gaan?    Ja Nee